0.00 грн.
Зробити замовленняЦибулини Гладіолусів Шоколад (Chocolate) 1шт - один з найпопулярніших сортів, що відносяться до групи «Коричневих». Незвичайне оксамитове забарвлення, від вогненних відтінків до темно-коричневих - робить цю квітку просто приголомшливою.
З доглядом за цим красенем впорається навіть початківець квітникар, якщо ви справляєтеся з жоржинами, то вже з гладіолусами - напевно.
Опис і основні характеристики сорту: квітки кольору розплавленого шоколаду, червонуватим і ліловим відтінками з перламутровим напиленням; пелюстки - з сильно гофрованим краєм, зі світлими смужками по центру; одночасно відкриваються до 6-8 бутонів, всього в величезному суцвітті може бути до 25 квіток; бутони темні, майже чорні; розмір квіток - до 15 см; висота рослини: 100 см - 120 см; цвітіння - тривалий, з початку червня по серпень.
Особливості посадки гладіолуса: висадка у відкритий грунт - травень; для прискорення цвітіння, цибулини можна почати вирощувати в горщиках в березні-квітні; грунту - окультурені, повітропроникні, без застою води; ділянки - відкриті, сонячні; глибина посадки - 10 см - 15 см.
Гладіолус Chocolate (Шоколад) - сорт гаряче улюблений шанувальниками коричневих гладіолусів. У посадці групою від 5-6 рослин, виглядає феєрично. Добре виглядає як з сортами в теплій гамі, так і в контрастною, наприклад з блакитними.
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.