0.00 грн.
Зробити замовлення
Хіт продажу
Популярний
- Виробник: SUNNY MARCH
- Наявність: Є в наявності
11.00 грн.
Знаменита старовинна італійська реліквія у вигляді цибулин-торпед, назва яких означає "Довгий червоний колір Тропеї". Це найвідоміша цибуля в Італії. У Калабрії, що серпня, у гламурному пляжному містечку Тропея проводиться знаменитий цибульний фестиваль. Але вже у травні та червні ця цибуля продається на узбережжі. Витягнуті, як торпеди, близько 10 см завдовжки, ці глянсові бордові цибулини з тонкою шкіркою і легкою ніжною соковитою білорозовою м'якоттю з хрусткою текстурою легко нарізаються рівними кільцями. Кухарі люблять їх готувати на грилі чи гасити. Солодка, м'яка і смачна цибуля для осінньої насолоди. Кажуть, що цибуля Тропея настільки м'яка, що її можна їсти, точно, як ябЦибуляа! Високий вміст цукру означає, що він добре карамелізується під час приготування. У сирому вигляді він не надто пригнічує смак та аромат компонентів салатів. Цибуля, морква та селера - свята трійця італійської кухні. Ранній сорт короткого дня, готовий до збору через 90-100 днів після сходів. Його починають збирати, як молода зелена цибуля, коли цибулини починають набухати, набуваючи гарного яскравого пурпурового кольору. У міру зростання цибулини мають форму довгої грушоподібної торпеди та набирають глибокий гострий аромат. Потрібне невелике підгортання до 10 см і велика кількість вологи, щоб нижня частина цибулини не стала плоскою. В Італії ця цибуля плетуть у коси для зберігання протягом 3-4 місяців. Як і всі солодкі цибулі, вона не призначена для тривалого зберігання.
Відгуків (0)
Немає відгуків про цей товар.
12.12.2022
Це цибуля одного року вирощування чи дворічна?
Відповідь:
Доброго дня. Це однорічна рослина.