0.00 грн.
Зробити замовлення-10%
Хіт продажу
Популярний
Акція
- Виробник: SUNNY MARCH
- Наявність: Є в наявності
10.80 грн.
12.00 грн.
Спеціальна морква сортотипу Кінтокі, яку традиційно їдять на Новий Рік у Японії, часто вирізуючи у формі квітки сакури, щоб збільшити родючість наступного року. Японська морква з кавуново-червоною шкірою та солодкою рожевою м'якоттю, яка добре зберігає колір після приготування. У неї більш солодкий смак, ніж у апельсинової моркви, завдяки більшій цукристій серцевині та високому вмісту лікопіну - корисного антиоксиданту, який надає помідорам червоного кольору. Блискуча, солодка шовковиста морква має виняткову текстуру і карамельний смак. Стрункі коріння виростає до 10-12 дюймів (25-30 см) в довжину. Прекрасний гібрид для пізнього літа, осені та зимового зберігання, його яскраво-червоний колір стає темнішим і насиченішим при збиранні наприкінці осені. Його сіють з початку до кінця літа, оскільки він погано росте за раннього посіву. Період дозрівання – близько 100 днів. Ця морква подається в салатах, приготованій на пару, або просто смаженою в олії, що посилює карамельний смак.
Відгуків (0)
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.