0.00 грн.
Зробити замовленняДиня Ананас – середньоранній сорт, популярний серед дачників і фермерів-любителів. Від висадки розсади до збору першого врожаю проходить приблизно 65-70 днів. Вирощується у відкритому ґрунті. Рослина сильна, з густим, рясним листям, з добре розвиненою кореневою системою. Чутлива до заморозків, віддає перевагу прогрітому ґрунту, інтенсивній сонячній активності та безвітряній погоді. Активно зав'язує плоди при регулярному поливі і внесенні добрив. Для збільшення врожайності рекомендується провести прищипування бічних стебел і залишити на кущі не більше трьох перших плодів. Володіє середньою стійкістю до борошнистої роси, фітофтори і антракнозу.
Плоди витягнуто-овальної форми, середніх розмірів, насичено-жовтого кольору. Вага – від 1,5 до 3 кг. Шкірочка шорстка, покрита густою, дрібною сіткою, дуже щільна. Прекрасно захищає м'якоть від пошкоджень. На зрізі плоди кремово-жовтого кольору, з насіннєвою камерою середніх розмірів, великою кількістю насіння і товстою м'якоттю. На смак – помірно-солодкі, дуже соковиті з приємним ароматом. При зберіганні в прохолодному місці урожай набуває додаткової цукристості, аромат стає сильнішим, а м'якоть м'якшою. Можна транспортувати на невеликі відстані, використовувати в домашній кулінарії, в свіжому вигляді або для приготування різних страв, заготовок або сушіння на зиму.
Особливості сорту дині Ананас:
- вегетаційний період триває 65-70 днів;
- чутливість до похолодань і несприятливих погодних умов;
- вимагає крапельного зрошення, розпушування, видалення бур'янів і внесення підживлення;
- інтенсивна зав’язь;
- стійкість до борошнистої роси, фітофторозу і антракнозу;
- концентроване дозрівання;
- врожайність – до 8-9 кг. з одного куща;
- вміст цукру – близько 10-11%;
- прекрасні смакові якості і відмінна лежкість;
- використовується для приготування свіжих і термічно оброблених страв, консервування та сушіння.
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.