0.00 грн.
Зробити замовленняМікрозелень (мікрогрін) салату гірчичного червоного – це рослина, яку традиційно використовують у приготуванні страв вдома, а також на професійних ресторанних кухнях. Особливості Листя мікрозелені червоного забарвлення. Кількість червоних пігментів у листках зростає при інтенсивному освітленні та підвищеній температурі. Смак у цієї рослини пряний, гострий. Мікрогрін додасть легку гостроту будь-яким стравам, свіжим салатам і закускам. Користь У складі мікрозелені переважають аскорбінова кислота і рутин, а також вітаміни С і Р. Гірчиця червона зміцнює імунітет, підвищуючи силу і витривалість організму. Вона також прискорює метаболізм – сприяє схудненню і зміцнює стінки судин. Ті, хто регулярно вживає в їжу мікрозелень червоної гірчиці, здатні краще переносити підвищені фізичні навантаження і стреси. Ця рослина має протизапальну дію (вбиває патогенну, хвороботворну активність мікроорганізмів). Мікрозелень має антиоксидантну дію, виводячи токсини і захищаючи ШКТ від інфекцій. Вирощування Для вирощування мікрозелені у домашніх умовах потрібно взяти: насіння; тару для вирощування (одноразові або багаторазові контейнери з кришкою, міні-парники, пророщувач); субстрат (килимок з льону, джутовий килимок, кокосовий субстрат, решітки або ситечка, крапельний мат, медична вата і марля і т.д.); ручний розпилювач для поливу. Замочіть насіння перед посівом у воді кімнатної температури. У залежності від розміру насіння, це займе від 8-12 годин. Покладіть на дно тари обраний субстрат і зверху рівномірно розподіліть насіння, так щоб вони покрили всю площу, уникаючи утворення грудок. Потім насіння і субстрат добре зволожте з розпилювача. Після поливу накрийте тару кришкою і поставте в тепле темне місце. Під час проростання насіння потрібно періодично провітрювати і зволожувати в міру підсихання. При надмірному поливі і недостатньому провітрюванні, насіння можуть запліснявіти. Як тільки насіння проростуть, приберіть кришку і перенесіть тару у світле місце (підвіконня, балкон, лоджія). Важливо! Варто уникати прямих сонячних променів, так як вони можуть занадто пересушити насіння. Подальший догляд полягає в обприскуванні зелені два рази в день у міру підсихання. Залежно від вирощуваної культури, мікрозелень буде готова до зрізу через 4-6 днів. Для її зрізу використовуйте ножиці. Зрізані паростки потрібно акуратно скласти в пластиковий контейнер і розмістити в холодильнику. Зберігати контейнер із мікрогріном у холодильнику можна до 5 днів.
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.