0
0
0

Кількість насінин в 1 грамі насіння

Кількість насінин в 1 грамі насіння

Кількість насінин в 1 грамі, маса 1000 насінин, норми висіву насіння овочевих культур

КультураКількість насінин в 1 гМаса 1000 насінин, гОптимальна температура проростання, °С

Кількість днів від висіву до сходів при оптимальній температурі проростання

Артишок16-2245-5515-2010-12
Базилік600-9000,6-125-2710-14
Баклажан200-2504-525-308-12
Боби1-2100018-253-5
Бораго (огіркова трава)55-7513-1820-256-10
Буряк столовий50-7014-2020-228-14
Гарбуз5-8135-17218-245-7
Горох3-10150-30016-185-8
Дайкон100-4007-1018-206-7
Диня30-3528-3825-305-7
Кабачок5-10140-17020-256-7
Кавун6-2540-17025-307-10
Капуста білоголова250-3003-417-205-6
Капуста броколі200-3503-417-206-10
Капуста брюсельська250-3303-417-206-10
Капуста китайська200-3303-517-205-10
Капуста кольрабі250-3303-517-205-10
Капуста пекінська200-3303-517-208-10
Капуста савойська250-3303-517-206-7
Капуста цвітна250-3302,3-3,717-206-7
Капуста червоноголова280-3502,7-3,717-205-6
Квасоля овочева4-10100-30017-197-9
Квасоля спаржева2-520018-224-8
Коріандр70-2005-1515-1712-14
Крес салат350-5002-3153-4
Кріп600-9001,4-1,715-203,5
Кукурудза цукрова5-8125-20018-2010
Майоран (орегано)3500-50000,2-0,322-2512-14
Морква700-12000,8-1,817-209-15
Огірок40-5016-3025-307
Патисон6-880-12020-256-8
Перець130-2005-825-3014
Петрушка800-13000,8-1,317-2014-15
Редис90-1307-1520-245-8
Редька100-1507-820-253-5
Ріпа300-6001,5-3,5183-4
Рукола350-4502,516-1810-14
Салат качанний600-10001-1,518-205-8
Салат листовий800-10000,8-1,218-205-7
Селера2000-26000,4-0,525-2820-25
Спаржа45-6016-2820-2520-25
Томат250-3002,9-3,522-258-12
Цибуля-порей350-5002-320-2512-18
Цибуля ріпчаста200-3504-518-2011-16
Шпинат90-1708-1115-208-10
Щавель500-12000,8-2208-14
Коментарі