0
0
0

Краса навколо нас! Що посіяти в лютому?

Краса навколо нас! Що посіяти в лютому?

Посів квітів на розсаду у лютому має декілька переваг. По-перше, цей підхід дозволяє раніше насолоджуватися квітучим садом, оскільки рослини будуть готові для висадження на грядку чи в контейнери. По-друге, квіткова розсада виростає більш сильною та здоровою, що сприяє кращому приживанню на відкритому ґрунті.


Такий ранній посів дозволяє створити оптимальні умови для вирощування квітів, які можуть потребувати тривалого періоду росту перед цвітінням. Також це дозволяє контролювати розміщення рослин та їхню кількість у саду.

У лютому можна посіяти на розсаду наступні квіти:


Петунія: Розкішно квітуча рослина, яка чудово виглядає в контейнерах та на квітникових грядках.


Лобелія: Невеликі квіти цієї рослини чудово виглядають у висадках, а також як обробка для контейнерів та вазонів.


Віола: Зацвітає рано весною і має великий вибір кольорів.


Пеларгонії (герані) можна висівати на розсаду в кінці зими або на початку весни, зазвичай в лютий або березень. Це дозволить вам мати велику та здорову розсаду для подальшого висадження у відкритий грунт або горщики.

Айстра: Є різні сорти айстр, і деякі з них можна почати вирощувати з насіння в лютому.


Космея: Вона дуже витривала і має красиві квіти.

Еустома - королева краси! Еустому можна посіяти на розсаду у лютому. Це рослина, яка потребує тепла, тому важливо забезпечити оптимальні умови для проростання на ранніх етапах росту. Зберігайте підходящу температуру та світло для успішного вирощування розсади еустоми.

Георгіни (жоржини) - якщо ви плануєте вирощувати георгіни, лютий - час для початку процесу вирощування розсади

Флокси - ці квіти можуть бути висіяні на розсаду у лютому для подальшого пересадження на відкритий грунт.

Газанія - це ідеальна як балконна, так і городня квітка, яку також часто висівають на розсаду у людтому..


Переконайтеся, що слідкуєте за правильною температурою та освітленням для забезпечення успішного вирощування розсади квітів.

Оточуйте себе неймовірною красою, висіваючи ніжні квіти, які принесуть радість і свіжість в ваш простір. Кожна рослинка та пелюсточка буде як чарівницький акцент, додаючи кольорову гармонію та естетичну насолоду. Нехай ваше оточення розцвітає неповторною красою, яка створить атмосферу спокою та гармонії.


насіння на розсаду, купити насіння квітів

Коментарі
Схожі статті
08.11.2021
Вирощування суниці та догляд: декілька простих порад
Вирощування суниці та догляд: декілька простих порад
Суниця мммм… Мабуть, важко знайти людину, котра не любить ці ароматні та смачні ягоди. Суницю люблять і дорослі, і діти.  Крім того, що суниця дуже смачна – вона ще й корисна, що не може не радувати дбайливих батьків...
08.11.2021
Доліхос гіацинтові боби - барвиста ліана, окраса Вашого саду!
Доліхос гіацинтові боби - барвиста ліана, окраса Вашого саду!
Висока декоративність рослини і збагачення харчового раціону - привабливе поєднання, чи не так? Це може забезпечити Доліхос, так званий в народі Гіацинтові боби. Його також часто називають витким бузком.  Походження має африканське. На своїй бат..
08.11.2021
Як правильно виростити розсаду в домашніх умовах
Як правильно виростити розсаду в домашніх умовах
Більшість наших дачників змушені вирощувати розсаду овочів на підвіконнях у своїх міських квартирах. Справа ця не така проста, як здається на перший погляд. Дамо кілька корисних порад, як правильно виростити розсаду в домашніх умовах...